ГРАМОТА: ЧИТАТЕЛ на 2023 година

Днес, 12 юни 2023 г., Галя Младенова от 6.Б клас беше наградена като най-активен читател на учебната 2022/2023 година. На срещата с учениците от шести клас Галя прегърна своята награда - книгата на Мая Дългъчева "Приказки от Оная гора". Аплодисментите и поздравите ученичката получи за своето постоянство и любов към книгите.

Г-жа Крумова, учителят по български език и литература, сподели своя читателски опит с шестокласниците, подчерта ползите от четенето и ги мотивира да бъдат активни читатели. На срещата присъстваха библиотекарят Мария Кирова и педагогическият съветник Любомира Вучелийска, които провокираха учениците с въпроси, свързани с четенето на книги, библиотеката вкъщи и книгите, пряко свързани със спортната им дейност. 

След това г-жа Крумова прочете една приказка от Оная гора, която разказа на присъстващите за мечтите и чудото на сбъдването им. За следващия урок по български език и литература на учениците им остана за домашна работа да напишат съчинение, да нарисуват картина или да направят снимка на тема: Какво е чудо? 















Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

"Магията е в движението" CrossFit - Николай Василев - 12. В клас