Спортът ни обединява!

Учениците от 6. А, 6. Б и 6. В клас участваха в съвместна инициатива във връзка с Европейския ден на спорта в училище. Събитието се реализира с подкрепата на класните ръководители: госпожа Валерия Георгиева-Илиева; госпожа Цветелина Цокева; госпожа Бонка Шаламанова, както и госпожа Радмила Колева – ЗДСД и Любомира Вучелийска /училищен психолог/.

Учениците бяха разпределени в четири екипа: 1. Естетически спорт – художествена гимнастика; 2. Колективен спорт – баскетбол, волейбол, футбол; 3. Боен спорт – бокс, джудо, класическа борба, свободна борба, самбо; 4. Индивидуален спорт – лека атлетика, тенис, плуване, кану-каяк.

Госпожа Радмила Колева насърчи учениците целеустремено да следват мечтите си и отправи към тях предизвикателство да открият фотографии на известни личности от спортните направления, които представят. Всяка група презентира общ проект, като целта на задачата беше да се потърси отговор на въпросите: „Какво ни отличава?“ и „Кое е нещото което ни обединява?“.

В часовете по изобразително изкуство, под ръководството на госпожа Цветелина Цокева, беше подготвена изложба от индивидуални проекти на тема:  „Какво е спортът за мен?“

Днес, учениците се погледнаха в очите като професионални спортисти, представители на различни спортни направления, за да открият общото помежду си, а именно любовта към спортаСпортът, който ни обединява!
















































Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

„До нашите скъпи учители“ – Випуск 2023/2024 – Последен училищен звънец