ДОБРИЯТ ПРИМЕР: Михаил Иванов от 9.в клас

Първият учебен ден на Новата 2023 година (3 януари) за 166. СУ беше озарен от светлината на добротата, мисълта за другите, човещината, проявени от наш ученик. За да изкаже своята признателност към Михаил Иванов от 9.в клас, сем. Бакалови дойде в училището с благодарсвено писмо и широки усмивки. В очите им се четяха всички топли думи, които изрекоха, и тези, които не успяха. Писмото оставиха като знак за дълбока признателност към нашия ученик, което да разказва историята:

            "Г-жо Директор,

            С натоящото писмо бих искал да изкажа благодарностна Вашия ученик Михаил Иванов от 9.в клас за благородната постъпка, извършена от него на 22.12.2022 г. Михаил е намерил изгубени от мен важни лични документи, които заедно с родителите си е предал в 8. РПУ. С тази своя постъпка Вашият ученик върна в нашето семейство вярата в доброто, в запазените ценности на семейното възпитание, в добрата ни образователна система.

            Бихме искали да благодаряим и на преподавателите и възпитателите в поверенето Ви учебно заведение за добрата работа с Вашите ученици - пример за която е именно и постъпката на Михаил. Надяваме се, освен нашата благодарност, Мишо да получи съответно похвала и признание и от Вас, и от ръководството на Вашето училище. 

            Нека това бъде пример и за неговите съученици, нека така поощряваме доброто в младото поколение.

                                                                                 С уважение: Александър Бакалов"










Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

"Магията е в движението" CrossFit - Николай Василев - 12. В клас