Блестящ успех както в спорта, така и в спортните танци

Радостин Игнатов от 12-в клас, който тази година е сребърен медалист от националния шампионат при юношите до 20 години (400 м с препятствия) и национален шампион до 18 години от 2021 г., демонстрира блестящи танцови умения.

Въпреки силната конкуренция (участници от над 60 държави), Радостин и партньорката му Нася Тодорова се предствиха повече от успешно на Международния турнир за младежи (организиран в рамките на Световното първенство по спортни танци), който се проведе за първи път в България на 10 и 11 декември 2022 г. Завладяха и публика, и жури с грация, изящество на движенията и красота, което ги изпрати на полуфиналите и ги класира на почетното десето място. 

Всички от 166. Спортно училище се гордеем с успехите на нашите ученици и вярваме, че спортът, който изгражда дисциплина, отговорност и стремеж към победа, е в основата на всеки успех. Сигурни сме, че на Радостин и Нася им предстоят още много турнири и отличия. 

Пожелаваме им успех! 

В подкрепа на Радостин и Нася освен техния треньор Виктория Динчева от КСТ „Средец“ бяха и представители от националния отбор на България по лека атлетика - Лъчезар Вълчев, Станислав Станков, Владо Димитров.










Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

"Магията е в движението" CrossFit - Николай Василев - 12. В клас