Благодарността в очите на родителите!


Благодарствено писмо от Румяна и Емил Стражакови – родители на Еди Стражаков, ученик от 7. Б клас.

„Уважаема госпожо Нина Иванова,

В края на изминалата учебна година,

       Ние, родителите на Еди бихме искали да изразим нашата признателност към Вас, като ръководител на прекрасния учителски екип: (г-жа Маринова, г-жа Борисова, г-жа Грозданова, г-жа Кръстева, г-жа Шаламанова, г-жа Йорданова, г-жа Николова-Кежова, г-жа Ченкина, г-жа Цокева, г-жа Иванова), благодарение на които нашето дете се чувстваше разбрано и оценено.

    Бихме искали да изкажем най-искрената си благодарност към госпожа Елена Манолева – класен ръководител на 7. Б клас. В нейно лице видяхме всеотдаен, съпричастен Човек, който е истински професионалист в работата си. През изминалата година тя прояви изключителна всеотдайност, търпение и разбиране към детето ни.

    Уважаема госпожо Любомира Вучелийска,

    Благодарение на Вас и Вашето съдействие нашето дете се чувстваше разбрано, подкрепено и оценено. През изминалата година Вие проявихте изключителна всеотдайност, търпение и разбиране. Бяхте наш верен съюзник и заедно преминахме през предизвикателствата на обучението. Да видим спокойствието в очите на  детето ни, за нас е най-голямата награда и радост от постигане на непостижимото, от подадена ръка в труден момент.

    На нас като родители и на вас като педагози се пада отговорността да преживеем труден период в живота си. Период, в който трябва да преосмислим ежедневието си, приоритетите си, това, че най-простите неща, най- обикновените неща са най-нужни.

Искаме да благодарим за вашия труд, за екипността, за отговорността, за професионализма!“

От родителите на Еди


Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

„До нашите скъпи учители“ – Випуск 2023/2024 – Последен училищен звънец