„И кой каза…!“ – покана за бал - 12. А клас

               „Носталгията само показва, че живеем живот, за който си струва да сме тук и сега. Няма нищо по-хубаво от това да искаме да се върнем обратно към нещо, което ни е донесло щастие и радост. Това означава, че сме благословени да живеем такъв хубав и безгрижен живот!

            Времето в което живеем с модерните технологии и живот, който е пренесен в социалните мрежи, всъщност е предимство. Така ние съхраняваме спомените чрез камерите на телефоните ни и изживяваме щастливите мигове безброй много пъти. Именно те бяха наш помощник за поканата на най-прекрасната класна, най-борбеният човек, най-милата ни госпожа или иначе казано – госпожа Катя Райкова.

               Видео с продължителност няколко минути ни даде възможността да изживеем всичките онези мигове от последните седем години заедно, да се смеем, да плачем и да се вълнуваме. За човек, като госпожа Райкова, си заслужава да направиш всичко. Този жест и отговорността, с която се отнесохме към направата на тази покана е отражение на това колко прекрасен човек е тя. 12. А клас с благодарност към нея и всички, които ни помогнаха да я изненадаме. И кой каза…!“

Видео:






 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

"Магията е в движението" CrossFit - Николай Василев - 12. В клас