ЕДИН ОТБОР - Ден на розовата фланелка

           В подкрепа на световния ден на розовата фланелка в 166. СУ „Васил Левски“ показахме, че сме от ЕДИН ОТБОР. Благодарим на МКБППМН и СО р-н „Подуяне“ за съдействието по време на реализацията на съвместна превантивна кампания.

Ученическият съвет призова училищната общност да се замисли върху доброто, което всеки човек носи в себе си, като организира кампания, която привлече последователи.  Днес инициирахме събитие, на което обсъдихме какво е тормоз и насилие, какви са начините за противодействие и възможните решения на една конфликтна ситуация. Учениците от 6.А, 6.Б и 8.А клас се потопиха в атмосферата на общото преживяване на доброто, което остави отпечатък в душите ни. Акцентът на дискусията беше поставен върху положителното, което потърсихме в самите нас.

Дая Василева /8.А клас/, Ивайла Горанова /8.А клас/ и Вяра Георгиева /12.Б клас/ развълнуваха аудиторията със своя ДАР ОТ СЪРЦЕТО. Учениците представиха есета, с които изразиха своята лична позиция и отговорност и ни насърчиха да открием „най-скъпоценното – ДОБРОТАТА – в сърцата си“.
         Децата бяха наградени от госпожа Ани Бързанова /зам.-кмет на р-н Подуяне/, която им връчи подаръчен ваучер за книжарница.

Официални гости на събитието бяха:

Ани Бързанова - зам.-кмет на р-н Подуяне

Мариана Андонова – секретар на МКБППМН

Нина Иванова – директор на 166. СУ „Васил Левски“

Ани Стефанова - заместник-директор учебна дейност

Георги Стоичков - организатор обучение по спортна подготовка

Радмила Колева – заместник-директор спортна подготовка

 

Проектът е част от училищната програма във връзка с механизма за противодействие на тормоза и насилието в училище. 


 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Тържествена ПОКАНА ЗА БАЛ от 12.Б клас