Церемония по награждаване на учители и ученици във връзка с 24 МАЙ – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура

Днес се проведе официална церемония по награждаване на учители и ученици във връзка с 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура. Столична община – район „Подуяне“ беше организатор на събитието на което отличи учители и ученици с постижения в областта на българския език и литература, като награди пълните отличници сред зрелостниците тази година.

Господин Кристиян Христов - Кмет на район "Подуяне" и господин Андреа Пандулис - Заместник-кмет, връчиха почетни грамоти на:

Ани Стефанова - учител по БЕЛ - преподавател с принос за успехите и високите резултати на учениците от 166. СУ "Васил Левски".

Ана-Мария Папазова – ученик от 12. А клас,  166. СУ "Васил Левски" – за отличен успех и високи спортни постижения.

Елена Христова - ученик от 12. Б клас,  166. СУ "Васил Левски" – за отличен успех и високи спортни постижения.

Симеон Николов - ученик от 12. Б. клас,  166. СУ "Васил Левски" – за отличен успех и високи спортни постижения 

„Днес ще наградим един неуморен труд. Трудът, който полагате в училище през цялата година ще ви води напред. Вярвайте, че вашите усилия ще бъдат наградени!“ – инж. Кристиян Христов – кмет на район „Подуяне“.  

24 май е символ на стремеж към знание, просвещение и духовно израстване. Денят, в който изразяваме нашата почит и благодарност към всички учители, ученици, просветители и културни дейци.

„Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви..!
















Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

„До нашите скъпи учители“ – Випуск 2023/2024 – Последен училищен звънец