Европейски шампионки по художествена гимнастика отборно, ансамбъл и индивидуално жени!

 

Европейски шампионки по художествена гимнастика отборно, ансамбъл и индивидуално жени! Пълна доминация на България на 40-ото Европейско първенство по художествена гимнастика в Будапеща! 9 медала - 4 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала, като сред отличията са първите места в многобоя при жените, при ансамблите и в отборната надпревара!

Поздравления за възпитаниците на 166. СУ „Васил Левски“, които блестят като звезди! Абсолютната европейска шампионка - Стилияна Николова, както и София Иванова, Камелия Петрова и Магдалина Миневска от ансамбъла за жени са номер 1 в Европа. Магдалена Вълкова е европейска шампионка отборно и бронзов медалист.  

София Иванова, Маргарита Василева и Магдалина Миневска празнуваха своя абитуриентски бал в Будапеща, като с "Отличен (6)" завършиха не само своя етап от образованието си, но и поредното предизвикателство в професионалния спорт - Европейското първенство!

"От последното ни състезание няма промени в композициите, но успяхме да направим всички бонуси, които са ни заложени, без много неточности и си изхвърляхме точно. Може би затова получихме тази оценка на обръчи." - София Иванова

"Много ми хареса на първото място, много ги обичам - и тях, и треньорките и целия екип. Много съм щастлива. Не се притеснявах, с лекота беше всичко." - Магдалина Миневска

 









Коментари

Популярни публикации от този блог

Добрият пример – Денислав Димитров – Богоявление

Церемония по връчване на престижните награди на 166. СУ "Васил Левски" - Спортист на годината – 2023г

„До нашите скъпи учители“ – Випуск 2023/2024 – Последен училищен звънец